Nov 20, 2011, 11:00 AM

Прегърнах мечтите си 

  Poetry
996 0 20

Протегнах ръце
Да прегърна мечтите си

Избърсах сълзите 

Намигнах на залеза

Отворих кафеза

Вслушах се в звука на сърцето

Разпука се зрънцето

В древен ритъм диханието заигра

Вулкан от страсти в една душа

На живота в ритъма танцувам

Не спирам да бленувам

Истински умея да копнея

Забавлявам се празнувам

Мечтая не робувам

Свещено е пространството в мен

Древна мъдрост събирам всеки ден

Отворих очите си

Протегнах ръце

Прегърнах мечтите си

 

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??