May 14, 2009, 11:35 PM

Прегърни сърцето ми 

  Poetry » Love
650 0 1



Сърцето ми e неспокойно подобно на ветровития бриз!
Остана заключено в мен и ти никога не ще го замразиш!
Когато сърцето ми затуптява бързо, за да диша,
изгубило се в твоята усмивка, но очи ми няма да го позволят!

Прегърни сърцето ми и утеши душата ми!
И намери пътя към него, за да ми помогнеш,
преди цялото ми сърце да открие истинското щастие.
Почувствахме любовта от първа ни целувка.

Обичам, когато ме държиш в прегръдките си
и когато те пазя с всичкaта си сила.
Всеки сън се разпростира надалече,
очакващ да е реалност, когато седя с теб на плажа.

Въпреки всяка моя мисъл,
аз съм толкова влюбен в теб.
Не мога да го опиша това по никакъв друг начин.
Няма нищо друго, което бих ти казал!

© Пацо Танчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??