Когато с мен игричка ти започна,
играта ти не бе по правила.
И аз погледнах малко дългосрочно
към най… невероятната игра!
Ти беше сладострастна и опасна:
Показваше си зъбите пред мен.
Повярвах, че не мога да порасна,
че можем да играем нощ и ден.
Естествено, аз много те харесвах.
Усещах в теб желание за мъст.
По словото ти, адски се заплесвах.
Започнах да те нося като кръст.
Финалите с теб бяха - съвършени!
Издаваше един прекрасен вик!
Докосвах те… по жадните ти вени.
Не искаше да спирам и за миг!
И аз реших, че може да изкараш
с мен лятото, дори и есента.
Но ти, със любовта си ме прекара:
Остана с мен и дълго след това.
Юри
Йовев
Ноемвра
2022 г.
© Yuri Yovev All rights reserved.