Oct 14, 2015, 8:21 PM

Прекрасна родина 4 

  Poetry » Civilian
244 0 0

Обичам те, родино,

ти си роза в бял цвят.

И всичко твое ми е свидно,

ти си най-прекрасна в цял свят.

 

Обичам те, че си майка на герои,

що срещу тирани са се били.

Те са все любимци мои

и на всеки патриот са мили.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??