Jun 30, 2006, 10:40 AM

Преливаш в мен..... 

  Poetry
831 0 20
Преливаш в мен и сякаш извор
блика, чист и тъй красив!
Копнежна, нежна в мен бълбука
мелодия на стих щастлив!
С очи ще срещна синевата
на онзи блян желан,
а с дланите си по дъгата
ще изрисувам свят мечтан!
Преливай обич тъй желана!
Докосвай всяко кътче в мен,
ти бе сълза и болка - рана...
сега е времето на твоят ден.









© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??