Nov 26, 2008, 10:33 AM

Премерено 

  Poetry » Phylosophy
374 0 3
Премерено

Време не измервай с време,
а с любов и самота,
бреме не сравнявай с бреме,
а със сила в немощта!

Старост не сравнявай с младост, 
а с достигнати сърца,
младост не измервай в сладост,
а в усмивки на деца!

26. 10. 2008 г.

Прага

© Станимир Тахов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??