Mar 4, 2018, 11:29 PM

Преминавам през теб ... 

  Poetry » Love
480 2 11

Преминавам през теб...

И затихвам,

всеки път, когато ме галиш по име.

Всеки път, когато спираш дъха ми

и ме търсиш,

сред топлите лунни вълнения.

Преминавам през теб...

И разтварям душата си огнена,

преди да докосна

всяко кътче на твоите сънища.

Преди да ме имаш

в най-тихата нощна мелодия,

преминавам през теб,

като пролетно светло видение.

© Дочка Г All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??