Mar 30, 2014, 10:55 PM  

Препарирана полуистина 

  Poetry » Other
562 0 2

пулсира покоят

потокът пламва

преоблича перата си птицата

прет-а-порте на природата

потомството преоткрива позора

пораства Палечка - Малечка

психиатрията помъдрява го

пъзелът провокативно  пълзи

плезенето помага при пълнота

приглушено пониква полуистина

по паранормалното полезрение

политиката е псориазис

плуралистична псувня

препарира последното падение

послеписът е посевместна пауза

предхожда писъка на предговора

почернянето прикрива полутонове

поезията е позлатен прах

пришита покорност

посттравматично поведение

ПОВЯРВАЙ МИ !

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Сетих се само за писането тип - поток на мисълта...И като стихне мисълта...потока ти носи 12 кубика дърва, черна кутре и жена която не спира да се усмихва...а - да и 200 бутилки среднокачествен шнапс


    Джак с двете цигари
Random works
: ??:??