Dec 4, 2010, 5:29 PM

Препускат с бясна скорост... 

  Poetry » Landscape
405 0 0

Препускат с бясна скорост светлините,

играят своя странен, вихрен танц,

излюпени в гнездата на слънца, обвити

във облаци от звезден гланц.

 

Поели из безкрайните пространства,

на пременения в ахат и бисер път,

те търсят с крехко постоянство

дано открият своя райски кът.

 

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??