Feb 7, 2009, 10:19 AM

Прераждане 

  Poetry » Other
588 0 6

Сърцето си изчистих от петната -

дори не вярвам - колко кал

събирало е бедното, когато

със него лицемерно е гулял

                                             ... животът.

 

Очите си покрих с дантела бяла,

извезана от слънчева надежда.

Днес добрината ме е пожелала

и тъмното през нея ще поглеждам

                                                ... на живота.

 

И лошото докоснах със забрава,

мечтано-чиста свежест закопняла,

събирах светлина, да я раздавам,

че свойта болка днес съм надживяла

                                                  ... от живота.

 

© Еуфория All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??