Mar 8, 2021, 8:48 PM

Прешлените на слънцето... 

  Poetry » Phylosophy, Free verse
362 0 0

 

Прешлените на слънцето...
 

 

Прешлените на слънцето
Разгръщат светкавиците 
си пред мен
И вериги от полети
оформят колоните
на Вселената

От незапомнени времена
Пластове и пластове от векове
подредени зад идеалното пътуване
за да може един първичен блясък
да осветява всичко
дори ако изчезнат планетите

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??