Sep 27, 2006, 1:41 PM

Престъпление 

  Poetry
589 0 10
Ще събера от листопада непотребното и с него ще дочакам пролетта. От мислите ще избера най-черната и ще я превъзпитам във мечта. Лъжата ще си прекроя във приказка, а от сълзите песен ще сплета и от престъпниците ще съм най-невинната, дори да не повярвате в стиха!

© Йорданка Гецова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??