Oct 29, 2008, 9:06 PM

Превъплъщения в жълто 

  Poetry
582 0 17
   Превъплъщения в жълто

Листата са най-жълтите сълзи
на земните
недра
са глоба!...

Дърветата изплакано хриптят
и жълти
си говорят
с Бога!...

Листата са най-жълтите ръце
земята
със които
се прегръща!...

Дърветата със корени летят
а клоните
със хвърчилА
ги връщат!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??