Nov 17, 2012, 2:50 PM

Превърнахме се в статистика 

  Poetry
447 0 1

Превърнахме се всички във статистика.

Живота водим вече на хартия.

Документацията май вече по е истинска,

от всички чувства, дето зорко крием.

 

Превърнахме се... в стадо от овчици.

А ужким бяхме - щяхме да сме - огън.

Дните стават колело без спици.

Въртим се уж, но да вървим не можем.

 

Илюзията ни остана само,

че можем невъзможното да сторим.

На масата безславно и пияно

повтаряме: "За нас ще се говори..."

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • прекрасно произведение макар и много песимистично - поздравления!
Random works
: ??:??