Mar 9, 2010, 10:23 PM

Превзе сърцето ми 

  Poetry » Love
911 0 8

Превзе сърцето ми с милувка тиха
и мислите ми с вихрен конен бяг...
Сълзите ми гальовно днес отпиха
от свежестта на доверчивия ми сняг.


Превзе душата ми и с огнените трели
на чувствата, с нетленно тържество.
Зениците ми от любов са отмалели
и в кладата на свято тъждество


се раждат песни и най-светли химни,
и оди радостни превземат свят красив.
За теб, за нас, са чувствата взаимни,
в летежа бурен и потръпващ, жив.


Превзе ме с глас, с усмивка, нежно,
при слънчева омая ме отвлече.
Превзе сърцето ми копнежно,
душата ми превзе... човече!


© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??