Превземаш ме. Нищо без да искаш.
Демон. Без капчица душа.
Опасявам се, че всъщност ме закриляш.
Пазиш ме, да не вкуся любовта
Изстискваш, всяка радост от мене.
Напълно и без срам дори.
Твърде слаба съм, да се противопоставя
и пак вкусваш от моите сълзи.
Изгаряш ме – силно и страстно.
Не мога да спра, да съм твоя жена.
Всяка вечер, заспивам със тебе.
Потопена от нечовешка тъга.
И утре... се опитвам да откажа.
Да мога, да ти кажа не!
Но алкохолът отново ме сграбчва
и предавам се, и изпивам две.
© Ванина All rights reserved.
Благодаря, че се отбиваш при мен!