May 9, 2017, 5:09 AM

През прозореца ми каза.... 

  Poetry » Love
1400 2 7

През прозореца ми каза...

 

В свободата на душата ти

се чувствам риф безкраен 

изпълнен дълбоко със живот,

в който живата водата си ти...-

Волен, влюбен, обичан,

осветен от мъдростта ти,

от начина ти да обичаш...

с усмивка да вдъхновяваш...

мира и успокоението...

И искам да ти споделя, че

да се чувствам обгърната

от топлината стопяваща студа...,

в погледа ти, щом се събуди

е като когато слънцето изгрява

и с утрото си страховете

един по един освобождава...

И така през прозореца,

пеейки ми шептиш винаги...

"Любов, смело напред върви 

днес и сега, аз съм до теб...

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??