Dec 2, 2015, 12:35 PM

През пясъците на пустинята 

  Poetry » Other
265 0 2

През пясъците на пустинята вървя,

не усещам жажда - нито изгарящите

лъчи на слънцето... защото вярвам

в теб и любовта ни, защото всяка обич

е низ от мечти и във сърцето живее - нали!

Усещам милувките на пустинния вятър

и смело вървя към оазиса на мислите си...

Жаждата за живот изпълва сетивата ми

и аз отново дишам и виждам света,

през очите на щастието...

Любовта е най-нежният трепет,

изгарям от желание да бъда силна

и достойно да вървя до теб...

през пясъците на пустинята.

Любовта е най-прекрасното

за което някога съм си мечтала.

В един незабравим миг...

вселената ме срещна с теб,

открихме заедно пустинната роза

на любовта и я поляхме с обич!

 

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Младене,благодаря ти за хубавия коментар!
    Символ, благодаря ти!
    Пожелавам ви красива и вдъхновена вечер!
  • Впечатляващ финал на тази истинска приказка през пустинята, напомняща за Стас и Нели. Поздравявам те за навяните от теб приказни чувства, Катя!
Random works
: ??:??