Nov 28, 2015, 10:42 PM

Президентски избори 2001 

  Poetry » Humour
982 0 0

Президентски избори 2001

 

Поливаха се с кал двамина кандидати

за пост на президент. И всеки си изпати.

Спечели трети. Туй е истина банална,

че бе стоял встрани от тази баня кална.

© Владимир Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??