Dec 27, 2013, 11:30 AM

При мен се върни 

  Poetry » Love
500 0 0

ПРИ МЕН СЕ ВЪРНИ

 

Когато звъня, ти ми затваряш.

Омръзна ми. Не че те мразя.

Страхуваш се. Да не те опаря.

Защо думите все си погазваш.

 

Не зная колко на вратата ти тропат,

но телефонът ти все нахално звъни.

До късно вечер слушаш мъжкия ропот.

И все им казваш: По пътя друга хвани.

 

Лъган съм много, друго е при тебе.

Вече знам телефонът кога ще звъни.

На съдбата оставаш ми жребий.

Отивай при друг, но при мен се върни!

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??