Jan 29, 2020, 2:35 AM

При мен сега е тишина 

  Poetry » Love
368 0 1

При мен сега е тишина...

И призрак броди,

когато мен ме няма.

Зловещо поскърцва някъде врата.

А нощем - воят и скимтенето

на вълци дали ме плаши?

Зов това е. Зоват ме да вървя,

но накъде и аз не зная.

Търсеща отново твоята ръка,

пак празна моята остава.

В юмрук я стискам,

във очите ми сълзи.

Сърцето ми ранено как ли бие?

За тебе бие, за тебе то тъжи,

а душата ми безкрила тебе търси...

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??