Mar 6, 2008, 8:36 PM

(При)познато 

  Poetry » Phylosophy
2042 0 30
Забивайки се, иглата закрещяла разплакана:
- Ох, строшиха ми връхчето!
(Каква прозаична "поносимост" към болка).

- Болезнено его кършиш, скъпа.
- И си дебела...
Мускулът се размислил...
( Дали не приличам на вена?!).
А уж не беше... сърдечен.


"Най-силният мускул в тялото е езикът."

© Дани Монов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??