Jun 23, 2013, 4:23 PM

При себе си се връщам 

  Poetry » Other
566 0 3

 

Не си измислям приказки, а в тях живея.

И сънища не си измислям вече, а ги сбъдвам.

Крила разтварям бели, летя и си ги вея

във висините, до които долетях, за да живея.


Над всички суети се извисявам, като песен,

която звънко пее моята душа лирична.

Един живот е даден, и дори нелесен,

живея го със обич нежна и красива.


Не съдя, а прощавам всички грешки.

Дори заплюлият ме, със любов прегръщам,

така пречистена до святост от раздели

при себе си отново се завръщам.


Djein_Ear 23.06.2013

 

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??