Apr 13, 2007, 8:51 AM

Приказка 

  Poetry
787 0 5
Пърхат приказните феи
със свойте сребърни криле.
Кръжат страхливо, онемели
от болката на малкото сърце.

Заслушани в тъжната му песен,
потънали в безбрежната тъга.
Преминали от пролет в есен,
заплакали с него заедно в нощта.

Паднала самотна, мъничка сълза
и стопила се в кървавата рана.
Промила я със свойта чистота.
Попила в себе си горчилката събрана.

Поръсили сърцето с любовен прах
феите с поглед жарък.
Изгонили от него всеки страх.
Искрицата превърнали в пламък.

© Ивелина Балабанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??