Искам да бъда приказка
за теб!
Разказвай ме,
но нека няма край
и на всяка сричка,
всеки ред,
оставай дълго
и за още си мечтай.
Разгръщай страниците
много бавно,
и с твойте пръсти,
нежно ги гали,
думите
с очи изпивай жадно,
всяка вечер
отново ме чети.
Вярвай силно –
стават чудеса!
Пожелай си нещо-
в мен го намери,
за теб ще бъда
приказна страна,
а главният герой във нея -
Ти.
© Людмила Нилсън All rights reserved.