Jan 5, 2019, 6:35 PM  

Приказка една 

  Poetry
708 2 0

Участвах в приказка една –

Красавица и звяр се казва тя. 

Краят ѝ не бе добър, 

но зная, 

че животът 

на всекиму

добро ще дава...

© Памела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??