Dec 20, 2009, 6:59 PM

Приказка за всеки 

  Poetry » Other
887 0 33

 

"Огнище нека стопля те с любов и Бог да те закриля в делата"...

 

 

 

 

 

Във Коледната тиха,
свята нощ,
когато е облякла
сняг  земята,
огнище нека стопля те
с любов
и Бог да те закриля
във делата.

Щом грейне
Витлеемската звезда
и сиянието
с  обич те обгърне,
изрисувай си със пръст
една мечта
върху стъклото и...
дано се сбъдне!

Ръцете свои
събери в молитва.
Сведи глава.

Смирено прошепни.
Да стане чудо,
болката да липсва
и нека Бог...  
душата извиси.

Любов да бъде! 
В тебе и навеки
изчезнат злобата,
злината, завистта.
Тя, Коледа, е...
приказка за всеки,
защото  в нея
стават чудеса!

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??