Aug 27, 2011, 9:26 AM

Приказка за звездата 

  Poetry » Love
1730 0 38

Не можеш да заспиш ли? Ей сега

чудна приказка ще ти разкажа,

за момче, момиче и една звезда

(даже мога да ти я покажа).

 

Лутали се две самотни,

жадни за любов сърца.

Нижели се дни сиротни,

а в очите гаснели слънца.

 

После се открили ненадейно,

пламнала в нощта искра,

след целувката им чародейно

се родила в тъмното звезда.

 

Виж в небето, още свети,

най-ярка е от всички тя,

казват, жива е навеки,

не гасне, има ли я любовта.

 

 

                                          http://www.vbox7.com/play:317de20d70

© Жанет Велкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??