Момичето на моите мечти,
това си мила ти, ти, ти.
Обикнах те, когато те видях
и цяла нощ не спах.
Сънувам, че съм заедно с теб,
обичаме се, имаме късмет...
Аз знам, че това е само сън,
но знай, обичам те - където и да съм!
Ела и моето сърце стопли,
при мене вечно остани.
Така завършва моята молба
към тази приказна жена!
© Алекс All rights reserved.