Dec 18, 2008, 11:51 PM

Прилика 

  Poetry
878 0 5
Приличаме си по това, че сме различни
в тихите невидими моменти.

И аз съм като теб парченце пламък,

откъснато от вечността.

И ти си като мен крила от огън,
готови да преминат всички орбити.
Приличаме си, защото се обичаме,
когато хиляди слънца угасват.
И аз съм като теб - не вярвам в Бога,
но съм събрала цялото небе  в шепи.
И ти си като мен,
вграден в сърцето ми...
градиш стени от сила и от свобода.
А заедно... заедно светът е наш!

© Лора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??