Примерно.
Скайпът ми е johny_007,
адни ме, заради прекрасния ми стих.
Бъди създанието, което
ще ме направи по-щастлив в криза.
Луд от любов и от нещо друго,
да мисля мога само за тебе.
Чакам червеното флагче
да ме обезпокои всеки миг!
И даже среща,
по-вълшебна от горещ сън.
Невъзможното възможно -
Адидас Бекъм без греди трип.
И всичко изведнъж
става смешно и все едно.
Все едно направо завинаги -
смееш се, пишеш ми.
Както и да е, все така да е!
Щастливо ехидно човече
се загнезди там,
където преди беше сърце.
И така след години,
johny_007 беше още яко щастлив.
Пишеше си с жена си
oт работния скайп.
8юни09
софия
© Братан All rights reserved.
"Адидас Бекъм без греди трип." - ей това е култово.
Лошото е, че те хората книжовно го четат и не чаткат.
П.П. Ръководство за римоблудство for dummies.