Jan 25, 2019, 11:26 AM

Принцеса 

  Poetry » Other
615 1 4

Принцеса с шарени крила

дойде при него без причина,

незнайно откъде дошла,

остана там, не си замина.

И тъй щастлива си остана

на рамото на този мъж,

денят му светлошарен стана

и слънце светна изведнъж.

Прогони облаците сиви,

погали нежните цветя,

а той я гледаше, красива

принцеса, с пурпурни крила.

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??