May 30, 2018, 11:24 PM

Природа 

  Poetry
491 0 2

Вали, дъжд се зададе
на хоризонта за да измие
насъбралата зла енергия.

Капчиците бистри, диаманти,
земята красят, така както
единствено само те могат.

Цветчетата жално поглъщат,
глъдка дадена от Бога
радват се, времето им се усмихна.

Времето лежерно, хората
отекчи, че пак навън вали,
но техните черни сърца изми.

Действието силно върху
всички ни се отрази, стихиите
природни никой не ще заличи.



 

© Т. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??