Дъждът почти не спира
да вали, но аз зная -
след него слънце
ще се появи...
Небето пак ще се
усмихне, сякаш е
весел хлапак - безгрижен
и на мечти богат...
Става ми топло
на душата -
тревогите си тръгват
със дъжда и изгрява дъга...
Ухае прекрасно на озон
и цветен прашец!
Сплитам си от щастие венец
и смело тръгвам напред.
(Природата за мен още е и психолог, с който общувам, когато съм нещастна. Тя ми помага да видя красотата и да прогоня тъгата.)
© Галя All rights reserved.
Право,напред,мила!Върви....