Aug 26, 2007, 10:57 AM

Приспивно 

  Poetry
457 0 4
Спи, мое малко дете, сребърен Месечко грее,
за да се чувстваш добре, нежно и Вятърко вее.
Тихо в стъклата шепти зимната вечер и пита
искаш ли да доловиш музика, в сънища скрита...

С обич ти смига звезда, звездна целувка ти праща.
Вятърко свирва с уста, клоните леко разклаща.
Спинкай, очи затвори, топло е в тихата стая.
"Спи, моя мъничка, спи!" - шепне звездата в безкрая...

© Мария Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??