May 18, 2008, 1:34 PM

Пристан 

  Poetry
666 0 8

Дошъл

до пристана
на моето
сърце
без въпрос
защо
и колко...
Ти
остана...


На Веселин - за годините
                         и по безброй причини

© Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??