Jun 28, 2014, 10:41 AM

Притеснение 

  Poetry » Other
308 0 0

И тази вечер внукът ми го няма,
къде ли се е запилял?
За мене тази вест не е голяма,
навярно пак при гаджето е спрял...

Той вече е едно момче голямо,
и сам избира своя път,
но за нас той е момчето само,
и наш`те грижи го следят!

И когато нощем закъснее,
от ниезвесното съм притеснен,
да се отпуснем , с баба му, не смеем,
докато не е се свърже с мен!

Той дружи с едно добро момиче.
Наскоро той ни запозна.
В любов голяма, те сега се вричат,
за бъдещето сеят семена!
 14.04.2014г. София

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??