Aug 1, 2020, 10:34 PM

Притихнала 

  Poetry » Phylosophy
418 0 0

Душата е същина в отколешен вариант,

но не пропада и не фабрикува изместване

на тежестта си и не посочва своя център.

Притихнала, косата й развяват в недоумение

едвам забележими вихри с гривест похлупак.

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??