May 26, 2015, 9:37 PM

Приветствам пролетта 

  Poetry » Phylosophy
243 0 1

 

ПРИВЕТСТВАМ ПРОЛЕТТА

Навън е истинско, неповторимо време!
Навън блести от блага светлина,
дошла е Пролетта, акъла ми да вземе...
и да събуди спящата Земя!

 

И вътре в мен кръвта ми бързо се събужда
и някак си ме връща в младостта
и чувства минали във мене се събуждат,
и ми изглежда по-добър света.

 

Във синьото небе е слънцето огряло,
аз чувствам тръпки в своите гърди.
Във зимата, живуркането ми бе спряло...
И Пролетта и мен ме промени!
26.03.2015г.София

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хареса ми! Прекрасно е когато се събуждаме на пролет....„аз чувствам тръпки в своите гърди”
    Браво!
Random works
: ??:??