Feb 15, 2012, 11:16 PM

Приветствам те... 

  Poetry » Love
598 0 0

Да те приветствам с мълчание -

очите - те са излияние...

Бетовен бил е глух,

а чул ангелските ноти...

невидимото за него

става видимо...

Магия?... Да?

Думи не искам!

Имам очи!

В тях чети!

 

 

© Мария Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??