Mar 14, 2007, 8:48 PM

Приятел 

  Poetry
681 0 1
Приятелството е надежда нова
и ясен лъч в тъмна доба.
Приятелството е красиво бебе и
майчината обич във едно.

Приятелят е смелият ти рицар
и идващата обич нова,
той е надеждата очаквана,
и братската любов дори.

Приятел имаш ли до края,
ще имаш всички тези чудеса.
Приятелят ти ще е твоя воля
и твоя страж, дори и да боли.

© Еми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??