Mar 26, 2010, 12:09 PM

Приятел 

  Poetry
588 0 0

Посвещавам на един Приятел - Тери

 

 

Ти знаеш - приятели много на белия свят,

но малко са тези, които от своита надежда

даряват, тъгата с усмивка умеят да заличават.

Ти знаеш - така си роден, подадеш ли ръка -

и на теб ще подават, приятелството всичко

прощава, но и покой след него само остава.

Аз не мога да ти подаря звезди в отплата,

но мога тук, при теб, за малко да остана

и приятел да ти бъда в замяна.

 

 

 

                                           

                                         

© Нана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??