Apr 18, 2008, 12:02 PM

Приятел ми бъди 

  Poetry » Other
765 0 3

Този стих е писан специално за един много скъп за мен човек,

който ми беше малко сърдит. Надявам се да ви хареса.

Прости ми, ако с нещо съм сгрешила.
Прости ми, ако много ти досаждам.
Прости ми, за това, че нямам сили.
Повярвай ми, за мен си нещо важно.

Аз искам за приятел да те имам 
и много ми тежи, когато
в теб желание аз не откривам,
прости, и ми бъди приятел...

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??