Nov 24, 2006, 9:01 AM

Приятели 

  Poetry
635 0 9
автори f-31 ( Креми) и Романтик ( Христо Костов)

Приятелю добър, къде си?

Аз чувствам се така сама,

ела при мен и прегърни ме,

така студена е нощта.

 

Приятелко, за теб копнея!

За теб са моите слова.

За теб във нощите мечтая

и се измъчвам в самота.

 

Секунда за целувка нямам,

потръпвам от умора аз

и липсваш ми безкрайно много,

за тебе мисля всеки час.

 

Умората със обич се лекува,

с целувка нежна устните дарявам,

прегръдка топла до сърце любящо,

чудесно утро предвещават.

 

Докосваш ме със думи нежни,

земята с тебе покорявам,

сърцето ми сега зове те

и страстно аз те пожелавам.

 

За теб ще бъда този от мечтите

за мене искам ти да си прекрасна

със чувство свято те дарявам,

а после и Луната, ако ще да гасне.

 

 

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??