Oct 10, 2007, 7:20 PM

Приятели, годините минават 

  Poetry
3976 0 16
Приятели, годините минават
и всеки сам към себе си върви.
Животът ни е болка и наслада,
съдбата - низ от радост и сълзи.

Калени от житейските несгоди,
сърцата ни превръщат се в слънца.
Предаваме заветната си обич
на нашите пораснали деца.

И нека си годините минават,
и нижат се добри и лоши дни...
Приятели, докрай да бъдем млади
и светлото във нас да съхраним.

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??