May 13, 2009, 1:41 AM

Приятели ли? 

  Poetry » Love
599 0 2

Обичам те повече с всеки изминал ден,
моето име е дълго, за да го кажа.
Знаеш ли току-що как се почувствах?
Знаеш ли, че тази любов е истинска?

Понякога се учудвам какво мислиш.
Когато чуеш името ми, почерняват ли ти страните?
Сънуваш ли ме всяка нощ?
Искаш ли да ме прегърнеш и да ме задържиш?

Мислиш ли, че означаваме нещо един за друг?
Заедно завинаги, ти и аз ли?
Тези са въпросите, които протичат през ума ми.

По твоя начин влезе в сърцето ми, намери ме.
Това ме кара да полудявам, като това
какво щях да направя,
или щях да пазя чувствата си в себе си,
пазих ги заключени, оставих ги скрити.

Просто не знам какво да правя вече,
моето сърце го боли, моето сърце е наранено.
Обичам те повече, отколкото можеш да знаеш,
така че, ако съм ти просто приятел,
винаги ще те обичам до края.

© Пацо Танчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??