Apr 13, 2013, 4:19 PM

Приятелка 

  Poetry » Love
547 0 3

В ден, малко тъжен, като този,

останала за малко сама,

за теб се сещам, приятелко,

погубила се заради любовта.

 

Ти беше мила, фина жена,

влюбена, щастлива в него,

ти живя само заради това,

любовта, бе твоята вселена.

 

Но струваше ли си цената,

да те няма вече край нас,

щом той не разбрал е това,

което ти имаш в душата.

 

Ще те помня с добро...

С усмивката на лицето,

за преданото ти сърце,

умеещо, радост да дарява.

© Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • !!!
  • Ели, тъжно стихче си ни написала, но има много истина.Не си струва да
    Да споменаваме за човек"Щом той не разбрал е това" Много ми хареса !
  • Много тъга има в това стихотворение. Съпричастност и нежност.
Random works
: ??:??