Jun 27, 2007, 1:19 AM

Приятелка 

  Poetry
795 0 2

Приятелка - наричах те аз.
Приятелка - наричаше ме ти.
Приятелки - наричаха ни.
Сега не е така и мен ме боли,
но едва ли ще разбереш ти !
Забелязах, друга си вече
и забрави,
че приятелка ме нарече.
Сега с други дружиш...
Правиш разни неща,
интересни за теб,
но грозни за една жена!
Наричаш го забава,
но това не е за похвала!
Приятелка ми беше до тогава,
когато разбрах, че си такава!
Жалко, че не мога да го кажа
като знам, че за теб не си заслужава !

© Веселина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Истинските приятели,се приемат такива каквито са!
    Ако не можеш да я приемеш,значи приятелството наистина е приключило.
    Хубав стих!
  • Браво, Веси! 6+
Random works
: ??:??