Aug 19, 2010, 8:41 PM

Приятелко 

  Poetry » Other
1246 0 1

Помниш ли как се запознахме?
С кавга... Не осъзнахме...
... че имаме толкова общи неща,
че виждаме еднакво света.

Аз и ти, от предатели безброй заобиколени.
Аз и ти, с фалшивите усмивки до уши засмени.
Аз и ти, запознати до болка с прозрачните лъжи.
Аз и ти, въпреки всичко заедно, аз и ти.

И животът научил ни е малко, но достатъчно.
Стига ни едно, но истинско приятелство.
Подкрепа, доверие, разбиране, обич, единство, сила...
От какво повече нуждаем се, приятелко мила?

Майната му на всичко, напред продължаваме!
Когато сме заедно, всички побеждаваме :)

 

 

© Слънчице All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много хубав стих Слънчеице !
    Обещаващ, силен и приятен ! Прекрасно е щом имаш приятел до теб, на когото вярваш и за когото даваш всичко
    Поздравления
Random works
: ??:??