Nov 15, 2008, 1:03 PM

Приятелко моя 

  Poetry
1044 0 8

Приятелко моя, изтрий си сълзите,
не изкупвай с тях чужди грехове!
Знам, че черно расо постла ти на дните,
но не искам да плачеш вече за мъже!

Той те излъга, на любов поигра си,
стъпка душата ти и я разпиля.
Не те пожали. За него беше тази,
която ще го стопли през нощта...

Най-голямото ти желание той беше,
знам, вече нямаш желания за живот.
Защо те излъга? Защо ти се кълнеше,
като никога не е изпитвал той любов?

Стига вече сълзи! Забрави го, приятелко,
в спомен сив го превърни - да премине бегло.
Но още повече ме боли за тебе, приятелко,
защото и аз съм влюбена в него...

© Ванеса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??